Boydak: Irak'ın kalkınmasında sanayici olarak katkımız olursa mutlu oluruz

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, ?Irak'ın kalkınmasında Türk sanayicisi olarak katkımız olursa bizde mutlu oluruz.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Musul Sanayi Odası Başkanı Haluk Avni Kasım ve beraberindeki heyet, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boydak, iki ülkenin birbirine çok yakın olduğunu belirterek, Irak'ın önemini çok iyi bilen bir Oda olduklarını söyledi.

Kayserili sanayicilerin Irak ile çok yakın münasebetler içerisinde olduğunu belirten Boydak, ?Irak'ın kalkınmasına Türk sanayiciler olarak bizim de katkımız olursa bundan çok memnun oluruz. 2012 yılı itibari ile Irak ihracatta bizim birinci partnerimiz oldu. Iraklı işadamları ile her türlü işbirliğine ve yardıma hazırız.? diye konuştu.

Haluk Avni Kasım ise Kayseri'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ?Sanayimizin gelişmesi açısından bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz Musul şehri olarak sizi yakından takip ediyoruz. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Ben ve heyetim iki şehir arasındaki ilişkilerin artması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber