CHP'li Toprak: Bu millet ve ülke daha düzeyli bir yönetimi hak etmektedir

Bu millet ve ülke daha düzeyli bir yönetimi hak etmektedir.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın partimiz ve genel başkanımız için sergilediği üslubu milletimizin takdirine bırakıyor ve şu önemli uyarıyı bir kez daha yapma gereği duyuyoruz. Bu millet ve ülke daha düzeyli bir yönetimi hak etmektedir."

Genel Başkan Yardımcısı Toprak, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın partilerine yönelttiği eleştirilerine yazılı bir açıklama ile cevap verdi. AK Parti'nin sorunları çözmek yerine, seviyesiz üsluplarla sorunları çözümsüzlüğe mahkum etmeye çalıştığını iddia eden Toprak, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin en önemli sorunlarından birini çözümü için yöntem önerisinde bulunduk. TBMM içinde ve TBMM dışında iki ayrı komisyon kurulması önerisi getirdik ve hiçbir şart ya da koşul öne sürmedik. Bu denli demokratik, çağdaş ve uygar bir girişimde bulunduğumuz halde AK Parti tarafından verilen tepki onların düzeyini, seviyesini ve CHP'nin düzeyine ulaşmaları için gereken uzun mesafeyi ortaya koymaktadır. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın partimiz ve genel başkanımız için sergilediği üslubu milletimizin takdirine bırakıyor ve şu önemli uyarıyı bir kez daha yapma gereği duyuyoruz. Bu millet ve ülke daha düzeyli bir yönetimi hak etmektedir. Bu seviyesiz üslup bu milleti yönetenlere yakışmamaktadır." dedi.

AK Parti'nin yıllardır içi boş açılımlarla milleti oyaladığını kaydeden Toprak, kendilerinin gösterdiği çabadan AK Parti'nin rahatsız olduğunu ileri sürdü. AK Parti için önemli olanın göz yaşının dinmesi değil, iktidarın sürmesi olduğunu ileri süren Toprak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çünkü onlar için önemli olan kanın, gözyaşının dinmesi değil, iktidarlarının sürmesidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin en önemli sorununun çözümü konusunda bir irade ortaya koyarken Ak Partili Elitaş ise seviyesini ortaya koymaktadır. Bütün bu seviyesizliğe rağmen CHP olarak ülkenin her sorunu konusunda somut çözümler üretmeye, siyasi partilerle uzlaşma zemini yaratmaya ve diyalog kapılarını her zaman açık tutmaya kararlıyız. Aslolan bir partinin iktidarı değil, bir milletin, halkın ve ülkenin birliği, kardeşliği, barışı ve huzurudur. Bizler bu büyük amaç için çabalarken Mustafa Elitaş gibilerin sözleri bizler için sadece bir vızıltıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber