Manisa'ya 45 adet sulama göleti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş Kula'da yapılacak olan Çelengöz sulama göleti sahasında incelemelerde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Bin Günde Bin Gölet Projesi" kapsamında 9 adet sulama göletinin yapılacağını belirten Yurttaş, Çelengöz Göleti'nde inşaat çalışmalarına başlandığını, proje çalışmaları yapılan diğer göletlerin 2013 yılında inşaat aşamasına geleceğini söyledi.

Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Battalmustafa köyünde köy muhtarları ile bir araya gelen Yurttaş, muhtarların sorunlarını dinledi. Toplantı sonrası Bebekli köyünde vatandaşlarla buluşan Yurttaş, Çelengöz Sulama Göleti inşaat alanında yapılan çalışmaları inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Yurttaş, ?Bin Günde Bin Gölet Projesi kapsamında Manisa'ya 45 adet Sulama göleti ve baraj yapılacak. Bu projeden en fazla Kula İlçemiz yararlanmaktadır. Çelengöz Sulama Göleti ile birlikte Bebekli, Konurca, Dutluca, Saraçlar, Yurtbaşı, Yunus Emre ve Eroğlu sulama göletleri de yapılacak. Bu göletlerin bazıları proje aşamasında bazılarının ise ön çalışmaları yapılıyor. Çelengöz Göletinin ise inşaat çalışmaları devam ediyor?dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber