Gıda sektörüne yönelik yürütülen projede sona gelindi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından sürdürülen ?Gaziantep'te, Gıda Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ'lerin Sorun ve İhtiyaç Tespitine Yönelik Analiz ve Tanı Projesi?nde sona gelindi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOSGEB'in ?Meslek Kuruluşu Proje Destek Programı? kapsamında GTO tarafından 2011 Eylül ayından bu yana sürdürülen ?Gaziantep'te, Gıda Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ'lerin Sorun ve İhtiyaç Tespitine Yönelik Analiz ve Tanı Projesi? tamamlandı. Projenin sonlandırılması ve çıktılarının tanıtımı amacıyla GTO'da proje kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

GTO'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: ?Gaziantep'te gıda sektöründe faaliyet gösteren 20 işletmenin yol haritalarının, iş planlarının ve stratejilerinin oluşturulmasında onlara rehberlik etmek amacıyla yürütülen proje kapsamında söz konusu firmalarla işletmenin kurumsal sorun ve ihtiyaçlarının ortaya çıkarılmasına yönelik KOBİ Analiz ve Tanı Çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca ?Yönetim Becerileri ve Liderlik? ile ?Müşteri İlişkileri Yönetimi? konularında eğitimler düzenlendi. Dokuz aylık bir süre zarfında tamamlanan proje sonucunda sektörel bazda işletmelerin karşılaştıkları ortak sorunlar, talepler ve ihtiyaçları içeren genel bir rapor da elde edildi. Önümüzdeki dönemde elde edilen bu raporun, üyelerimize verdiğimiz hizmetler ve yapmayı planladığımız KOBİ proje ve faaliyetlere yön vermesi açısından önemli bir sektörel veri olacağını düşünüyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber