Soma'ya 3 yılda 10 milyon TL yatırım

Soma Merkez ve köylerine 2009 yılından bu yana 10 milyon TL'lik bir yatırım yapıldığını kaydeden Somalı il genel meclisi üyeleri, başarının sırrının birlik ve beraberliğin yanı sıra uyum içersinde çalışmaya bağladıklarını belirttiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Somalı İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Demiraslan, Ali Sezer, Ahmet Akar, Süleyman Çetin, Abdullah Ekşi ve Abdullah Atmış, ilçeye yapılan yatırımlarda öncü olmaya devam ediyor. İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Ali Özkan, parti içi ve kamu kurumlarıyla uyum ile başarılı olduklarını kaydeden il genel meclis üyeleri, 2011'de yapılan ve 2012'de yapılacak olan çalışmalar ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl köylerde 120 kilometrelik asfalt yama bakımı yapıldığını ifade eden üyeler, 45 kilometere de 2. kat asfalt atıldığını belirterek, 2012 yılında da 150 kilometre asfalt yama bakımı 23 kilometre de 2. kat asfaltın atılacağını kaydettiler. 2011 yılında köylere 95 bin TL'lik bir yardım yapıldığını belirten meclis üyeleri, bu yıl da 80 bin TL'nin köylere yardım amacıyla ayrıldığını ifade ettiler.

Soma köylerinin yanı sıra merkezde de birçok yatırımların yapılmasında payları olan il genel meclis üyeleri, Soma Endüstri Meslek lisesi'nin atölyesinin plan ve projelerinin hazırlandığını, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından en kısa zamanda atölyenin yapılacağını ifade söylediler. 2009 yılından bu yana 10 milyon TL'lik bir yatırım yapıldığını kaydeden Somalı il genel meclisi üyeleri, başarının sırrının birlik ve beraberliğin yanı sıra uyum içersinde çalışmaya bağladıklarını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber