Öğrencilerden anlamlı kutlama

Giresun Namık Kemal İlköğretim 5/D sınıfı öğrencileri hazırladıkları mezuniyet programı ile öğretmenlerini ve velileri duygulandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şuurlu öğrenciler yetiştirdiği için mutlu olduğunu ifade eden 5-D Sınıf Öğretmeni Bahri Parçal, "Birçoğu birinci sınıftan beri bizimle birlikte olan sevgili yavrularımız bugün beş yıllık eğitimlerini tamamlamış bulunuyor. Biz öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerler ile besledik. Onlara doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Öğrencilerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı birer fert yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum. O yüzden bu gece veda gecesi değildir. Yeni bir hayatın başlangıcıdır. Yolunuz açık olsun.? dedi.

Sevginin ön planda tutulduğu bir sınıfta çocukların okumasının büyük bir sevinç kaynağı olduğunu ifade eden sınıf annesi Gülüfer Takı, "Bizim her şeyimiz olan çocuklarımıza her zaman sevgimizi ve saygımızı gösterelim. Okulda başta öğretmenimiz Bahri Parçal olmak üzere tüm idarecilere, emeği geçen herkese, çocuklarımıza başarılı gelecek hazırlamış olmasından dolayı son derece mutluyum.? diye konuştu.

Mezuniyet töreni öğrencilerin aileleri ile hatıra fotoğraf çektirmesi ve sınıf öğretmeni Bahri Parçal'ın mezuniyet yaş pastayı keserek ikram etmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber