Altıntaş MYO'da mezuniyet coşkusu

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı. Mezun olan öğrenciler için yapılan törene öğrencilerin aileleri de katılarak çocuklarının sevinçlerine ortak oldular.

Altıntaş Meslek Yüksekokulu amfisinde gerçekleştirilen törene Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof.Dr. Hasan Göçmez, Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Aydın Kayabaşı ile üniversite öğretim elemanları ve öğrenci aileleri katıldı.

2011-2012 eğitim-öğretim dönemi okul birincisi Merve Aydoğdu yaptığı konuşmada ?Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Hepimiz emek, zaman ve para harcarız. Ben yapabileceğime inandım ve şimdi sizlerin karşısındayım. Değerli Hocalarım, sizler bizleri sosyal yaşamda, teknolojide, bilimde ve mesleki hayatımızda çağın gereklerini yerine getirirken takip eden değil, takip edilen bireyler olacak şekilde yetiştirdiniz. Bizlerin yetişmesinde, olgunlaşmasında büyük rol oynayan ve yolumuzu aydınlatan tüm hocalarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bilinçli ve aydın ailelerin toplumumuzu daima ileri götüreceğini unutmayarak bizlere örnek olduğunuz, her zaman yanımızda olan başta kendi ailem ve diğer tüm anne babalara kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum? dedi.

Altıntaş MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Aydın Kayabaşı ve Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak'ın yaptıkları konuşmaların ardından Belediye Başkanı tarafından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi.Yoğun bir katılımın olduğu tören, Altıntaş MYO halk oyunları grubunun sergiledikleri gösteri büyük beğeni topladı. Mezuniyet töreni MYO bahçesinde mezunların keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutlamaları ve geleneksel mezuniyet pilavının ikramıyla sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber