Adana Demirspor şampiyonluğu 5 Ocak'ta kutladı

Spor Toto 2. Lig play-offlarda Fethiyespor'u yenerek Bank Asya 1. Lig'e çıkan Adana Demirspor, şampiyonluğu 5 Ocak Stadı'nda binlerce taraftarı ile kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kutlama törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz ve binlerce mavi lacivertli taraftar katıldı. 5 Ocak Stadı'na gelen mavi lacivertli futbolcular, çimler üzerine kurulan sahneye teker teker davet edildi. Bu sırada dev ekranlardan play-off maçlarının özetleri gösterildi. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmaları yeniden izleyen bazı oyuncular göz yaşlarını tutamadı. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular, teknik heyet ve kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, şampiyonluk kupasını Vali Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile birlikte havaya kaldırdı. Havai fişek, meşale ve konfetiler ile şenlik alanına dönen stadyumda Vali Coş ve Belediye Başkan Aldırmaz'dan madalyalarını alan futbolcular hep birlikte marş söylediler.

Hak etmedikleri 2 ligden Bank Asya'ya çıktıkları için çok mutlu olduklarını kaydeden Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, hedeflerinin süper lig olduğunu söyledi. Demirspor taraftarlarının karşılıksız sevmeyi bildiğini aktaran Gökoğlu, ?Demirsporlu olmak bir ayrıcalıktır. Adana'ya bu şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki kongrede ben olurum, olmam fark etmez. Umarım önümüzdeki süreç Demirspor'umuz için hayırlı olur. Bu uzun maratonda güzel anlarımızda, sıkıntılı anlarımız da oldu. Şampiyonluğumuz kutlu olsun." dedi.

Vali Coş ise şampiyonlukta emeği geçenleri kutladı. Çok zorlu bir sürecin ardından gelen şampiyonluğun kendisini de mutlu ettiğini kaydeden Hüseyin Avni Coş ise şunları söyledi: "Bu camianın yiğit insanları olduğu müddetçe, takımımızın amaçladığı Süper Lig'e en kısa zamanda çıkacağına yürekten inanıyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Tüm Demirspor ekibini en içten dileklerimle kutluyorum."

Adana Demirspor'un 72 yıllık tarihinin başarılarla dolu olduğunu aktaran Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, "Yıllarca süper ligde yarışan ve Adana'ya yakışan mücadeleler veren Demirspor için birinci lig amaç değil, araçtır. İnanıyorum ki, önümüzdeki süreçte de play off'da gösterilen birlik ve beraberlik devam edecek ve Demirspor layık olduğu Süper Lig'e çıkacaktır.? diye konuştu.

HALUK LEVENT COŞTURDU

Konuşmaların ardından Adanalı sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Levent, başka yerdeki konserini erteleyerek memleketi olan Adana'nın takımı Demirspor'un şampiyonluk kutlamaları için geldiğini söyledi. Haluk Levent, "İnsanın kendi memleketinde ve memleketinin şampiyon olan bir takımının gecesinde olmak kadar güzel bir şey yok. Adana Demirspor'u başarısından dolayı kutluyorum" dedi. Haluk Levent'in şarkılarına eşlik eden taraftarlar şampiyonluğu gönüllerince kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber