Gemerek'te özel veteriner klinikleri AB standartlarına uygun hale getirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile özel veteriner kliniklerine Avrupa standartlarına uygunluk kriterleri getirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile özel veteriner kliniklerine Avrupa standartlarına uygunluk kriterleri getirildi. Bu uygulama kapsamında Sivas'ın Gemerek ilçesinde faaliyet gösteren özel veteriner kliniklerinde yenileme çalışmaları yapılarak, çalışma ortamları iyileştirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren İç Anadolu Veteriner Kliniği Veteriner Hekimi Mehmet Öztürk, "Bu kriterlere uygunluk çerçevesinde bizlerden steril bir ortam ve ilaçların korunması için gerekli ekipmanların temini istenildi. Yaptığımız yenileme çalışmaları ile gerek ilaçlarımızın satışı ve korunması ve gerekse hasta hayvanlara klinikte daha rahat müdahale etme imkanı bulduk. Yapılan bu uygulamalardan veteriner olarak gayet memnunuz. Çalışma şartlarımızın daha uygun koşullarda olması halinde bizler de vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etme şansını yakaladık.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber