Kepleri de kendileri gibi zirve yaptı

Bu yıl 25'nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Akdeniz Koleji ilköğretim okulu öğrencilerinin Adana Barosu Tesisleri'ndeki mezuniyet gecesi coşku içinde geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl başta TÜBİTAK olmak üzere girdikleri her yarışmadan başarıyla dönen, art arda elde ettikleri derecelerle okullarının gururu olan öğrenciler, gecede, hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşadılar.

Aileleri, okul yönetimi ve öğretmenleriyle gönüllerince eğlenen öğrenciler, Akdenizli olmanın farkını bir kez daha ortaya koydular.

Okulun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk, törendeki konuşmasında, öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Biz büyük bir aileyiz. Bugün burada kep giyen çocuklarımız 4+4+4 eğitim sistemi gereği mezun olmayacaklar. Bu nedenle bu geceye mezuniyet değil, yıl sonu gecesi demek daha doğru olacak" dedi.

Aktürk, en değerli varlıkları olan çocuklarını kendilerine emanet eden ailelere de teşekkür ederek, "Biliniz ki; çocuklarınız güvenli ellerde. Okulumuzun çeyrek asırlık bir geçmişi var. Biz bu geçmişin yanı sıra yetiştirdiğimiz öğrencilerle de

gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Okul birincisi Asu Gülşah Özaylan'a başarı belgesini veren Aycan Aktürk,

tüm öğrencilerini tek tek kutladı. Öğrenciler ise, kendilerine en iyi eğitim öğretim imkanı sunan okul yönetimi adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk'e bir buket çiçek sunarak, teşekkür ettiler.

Geleneksel kep atma töreninde ise, Akdeniz Kolejlilerin, kepleri kendileri gibi zirve yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber