AÜ'lü öğrenciler 'Yeşil Kamera Kısa Film Yarışması'ndan iki ödülle döndü

Üniversite gençlerinin dikkatini çevre konusuna çekmek amacıyla düzenlenen ?Ulusal Yeşil Kamera Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarışmada Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi iki ödül kazandı.

Çevre sektöründe Türkçe-İngilizce yayın yapan Industry dergisi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Ulusal Yeşil Kamera Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması düzenledi. Bu yıl 3′üncüsü düzenlenen ve ana teması ?Su, Çevre ve Hayat' olan yarışmaya Türkiye ve KKTC'deki çok sayıda üniversiteden 88 kısa film başvurusu yapıldı.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Deniz Ağca ve Uğur Aşçı hazırladıkları proje ile yarışmanın ?Tabiat, İklim Değişikliği ve Hava' kategorisinde ikincilik alırken, ?Atık Piller ve Atık Aküler' kategorisinde ise Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Süha Sivrikaya, Faruk Deniz ve Denizhan Güngör üçüncülük elde etti. İkinci ekip 2 bin 500 TL, üçüncü olan ekip ise bin 500 TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber