Diyabetle Yaşam Derneği'nden Vali Sodan'a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen ?Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyelim Diyabeti Durduralım? projesi kapsamında Adıyaman'a gelen Diyabetle Yaşam Derneği Genel Başkanı Emine Alemdar, Kadıköy Bölge Başkanı Zuhal Gözütok ve Adıyaman Şube Başkanı Nevres Ketenci ile birlikte Vali Ramazan Sodan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette konuşan Adıyaman Şube Başkanı Nevres Ketenci ise Adıyaman Şubesi olarak diyabet hastalarının takibini yaptıklarını ve doktorla buluşturmada yardımcı olduklarının altını çizerek, diyabet hastalara insülin temin ettiklerini ve ayrıca dernek olarak her türlü sosyal aktiviteyi gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Diyabetle Yaşam Derneği Genel Başkanı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Ramazan Sodan, Diyabetle Yaşam Derneği'nin çok önemli bir hizmet yaptığını belirtti. Vali Sodan, "Diyabet çağımızın hastalığı ve sinsi olarak ilerleyen bir hastalıktır. Diyabete karşı bütün toplum uyarılmalı ve bu konuda çareler aranmalıdır. Bunun en önemli yolu da dengeli beslenmek ve egzersiz yapmaktır." dedi.

Diyabetle Yaşam Derneği Genel Başkanı Emine Alemdar daha sonra Vali Ramazan Sodan'a Diyabetle Yaşam Derneği'nin yayın organı olan ? Diyabet Yaşam? dergisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber