Karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, otobüsün altında kaldı

Bağcılar'da karşıdan karşısına geçmek isteyen yaşlı vatandaş, halk otobüsünün altında kaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 50 metre sürüklenen şahıs, olay yerinde can verdi.

Mahmutbey Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kaza şöyle gelişti: Beyazıt-Güneşli seferini yapan Ali Sakarya yönetimindeki Özel Halk Otobüsü Barbaros Mahallesi durağından çıkış yaptığı sırada, caddenin karşısına geçmeye çalışan Salim Temelli'ye (76) çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün altına giren Temelli, feci şekilde can verdi.

Kazayı gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya tanık olan bir vatandaş, ?Orta kaldırımda duruyordu. Bir anda otobüsün altına girdiğini gördüm. Hemen polis ve ambulansa haber verdim.? diye konuştu.

Polisin incelemeleri sırasında olay yerine gelen bir kadın, hayatını kaybeden kişinin arkadaşının dedesi olabileceğini söyleyerek gözyaşı döktü. Cesedin yanına götürülen kadın, ölen kişinin arkadaşının dedesi olmadığını anlayınca rahatladı.

Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Hayatını kaybeden Temelli'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otobüs sürücüsü Sakarya ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber