Porsche'nin bagajından kilolarca eroin çıktı

İstanbul'da, narkotik polisinin izini sürdüğü bir uyuşturucu şebekesine yapılan operasyonda Porsche marka lüks cip içinde 77 kilogram eroin ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da, narkotik polisinin izini sürdüğü bir uyuşturucu şebekesine yapılan operasyonda Porsche marka lüks cip içinde 77 kilogram eroin ele geçirildi. Ele geçirilen eroinin Türkiye üzerinden Hollanda'ya götürülmek istendiği belirtildi.

İran kaynaklı uyuşturucunun İstanbul üzerinden Avrupa'ya götürüleceği istihbaratı üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri harekete geçti. Polisin elde ettiği bilgilere göre uyuşturucunun Küçükçekmece'de bir adrese getirildiği ve Avrupa'dan gelen bir araçla Hollanda'ya götürüleceği belirlendi.

Operasyon için hazırlık yapan polis, takip ettiği şüphelilerin ilginç davranışlarına şahit oldu. Küçükçekmecede'ki adrese araçlarıyla gelen zanlıların takip edilip edilmediğini anlamak için ara sokaklara girdikleri ve bilerek kırmızı ışıklarda durmadıkları belirlendi. Takip edilmediklerinden emin olduktan sonra adreste bulunan uyuşturucu, Porsche cipe yüklenerek yola çıktı. Tam bu sırada harekete geçen polis lüks aracı durdurarak içindeki S.Ç. ile F.B'yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada 77 kilo 450 gram eroin ile 160 bin 670 euro 3 bin 150 lira ele geçirildi. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber