Mikrokredi uygulaması evhanımlarının neler yapabileceğini gösteriyor

Karaman Valisi Süleyman Kahraman'ın eşi Muhsine Kahraman, mikrokredi uygulamasının ev hanımlarının neler yapabileceğini ortaya çıkaran güzel bir uygulama olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman Mikrokredi Şube Bürosu'nda düzenlenen kredi çeklerinin dağıtım töreninde konuşan Kahraman, "Bu çalışma sadece maddi boyutu olan bir çalışma değil. Bu çalışma aynı zamanda bizim insanımızın, bizim kadınlarımızın neler başarabileceğinin de bir ifadesi. Bu ülkedeki her değerin, medeniyetimizin ifadesi olan her eserin harcında hiç kuşkusuz kadınlarımızın emeği var." dedi.

Nefise Sultan'ı ve Mümine Hatun'u yetiştirdiği nesillere bakarak bir kere daha düşünün diyen Kahraman, bayanların büyük sorumluluk taşıdıklarını ve Mikrokredi uygulaması ile önemli işler yapabildiklerini gösterdiklerini söyledi. Kahraman, "Sizler ailenizin, çocuklarınızın istikbalini nakış nakış işliyorsunuz. Ortaya koyduğunuz her iş aslında gönül dünyanızın zenginliğini ve samimiyetini ortaya koyuyor. Sizlerin ortaya koyduğu eserler kültürümüzün ve medeniyetimizin yarınlara taşınması açısından da büyük önem taşıyor. Sizlerin bu topraklardan ilhamla, yine topraklar için güzel işler yapıyorsunuz. Milletimizin sizlerin bu emeğini ve samimiyetini her daim hayırla yad edecektir ve sizler gelecek kuşakların bugünkü rehberlerisiniz. Çalışmalarınız için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, her daim yanınızda olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Emeğiniz ve gayretiniz daim olsun diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber