Erzurum'da 'İş-Kur 1. Otobüs Turu' tanıtımı

Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında Erzurum'da "İş-Kur 1. Otobüs Turu" açılış töreni yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İş-Kur Erzurum Müdürü Ahmet Ötügen, Yakutiye Kent Meydanı'nda düzenlenen törende, İş-Kur'un çalışmalarını tanıtmak amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti ve AB ortak finansmanıyla yürütülen program kapsamındaki iletişim çalışmalarından biri olan etkinliğin tanıtım hizmetlerinin önemli olduğunu ifada etti.

Ötügen, İş-Kur otobüslerinin işsizlere kılavuz olduğunu vurguladı.

İş-Kur Ağ Geliştirme ve İletişim Uzmanı Jale Lola Anagnan da projenin ülkedeki en büyük Avrupa Birliği projeleri arasında yer aldığını belirterek, şöyle dedi:

"Kamu İstihdam Hizmetleri Projesi kapsamında İş-Kur'un tanıtımını yapıyoruz. Hedefimiz projenin kapsadığı 43 ili tek tek dolaşarak, her ilde ikişer gün kalmak üzere kurumun gelişen hizmet yelpazesini tanıtmaktır. Kurumumuza 2 bin 817 yeni iş ve meslek danışmanı alındı. İş-Kur'da hizmet portföyü inanılmaz bir şekilde gelişti. Amacımız istihdama bir nebze de olsa katkıda bulunmaktır."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Yayıncı: Murat Kaban

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber