Minikler hünerlerini sergiledi

Yıldırım Belediyesi tarafından açılan Yılmek kurslarına katılan kursiyerler ile ana okulu öğrencileri hünerlerini sergiledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Barış Manço Kültür Merkezi'nde Türk Halk Müziği konseri veren Yılmek kursiyerleri, söyledikleri şarkılarla Yıldırımlıları adeta mest etti. Salonu dolduran izleyiciler, kursiyerlerin şarkılarına eşlik ederek tempo tuttu. Yılmek gitar kursiyerlerinin Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde verdiği konser ilgi gördü. Öğrencilerin yıl içinde öğrendiği eserleri gitarla çaldıkları konsere özellikle gençlerin ilgisi yoğundu.

Bu arada, mahalle konakları içinde bulunan ve Yılmek'e bağlı ücretsiz okul öncesi eğitim sınıflarında eğitim gören minik öğrenciler, Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde iki gün üst üste yaptıkları "Yıl Sonu Şenliği" ile takdir topladı. 12 mahalle konağından 38 şubenin 1000'e yakın öğrencisi, öğretmenlerinin öğrettiği gösterileri sergiledi. Şarkı söyleyip, dans eden miniklerin hazırladıkları skeçler de ilgi topladı.

Yılmek kursları ile Yıldırım'da önemli bir eğitim seferberliğine imza attıklarına dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Yıldırım Meslek Edindirme Kursları (Yılmek) 7'den 70'e herkesi meslek sahibi yapıp hobi kazandırmaya devam ediyor. Kursiyerlerimiz çeşitli dallarda eğitim görüyor. Bir çoğunun meslek edini, aile bütçesine katkıda bulunmaya başladığı Yılmek kurslarına halkın ilgisi bir hayli fazla. Bizler de kursiyerlerimizin hazırladığı gösterilere katılarak, onların mutluluğuna ortak oluyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber