Kılıç: Samsun'un gündemini MHP belirleyecek

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Samsun'un gündeminin partisinin belirleyeceğini belirterek, gereken hamleleri çok kısa zaman içerisinde yapacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülküdaşlarının şahsına gösterdiği teveccühün kendilerini Samsun'da başarılı olmaya mecbur ettiğini ifade eden Kılıç, MHP'nin Samsun'un gözbebeği olacağını savundu.

İl Başkanlığı seçiminin ardından partinin başına geçen Şaban Kılıç, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Canik teşkilatını ziyaret eden Kılıç, burada partililere hitap etti. Partisinin Canik İlçe Başkanı Güner Akurt'un da katıldığı ziyarette MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, ülke gündemi ve parti içi konularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"SAMSUN'DAKİ HEDEFLERİMİZ BÜYÜK"

İşsizlik, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceklerini söyleyen Kılıç, "Birlikte çözemeyeceğimiz hiçbir mesele olamaz. Samsun'daki hedeflerimiz büyük. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyelere talibiz. Bunu da siz değerli ülküdaşlarımızla birlikte başaracağız. Kendimizden daha evvel önceliklerimiz var. Bu önceliklerimiz fedakarlığı, azmi ve gayreti gerektirir MHP'de hizmet etmek isteyen yöneticilerimiz bu fedakarlığı, azmi ve gayreti gösterecek, gece gündüz çalışacak, kendi çıkar ve menfaatlerini hizmetine karıştırmayacaktır." dedi.

Kamuoyunda ?MHP geliyor' algısının yükseldiğini iddia eden Başkan Şaban Kılıç, partiye üye olan sayısını artırmak gerektiğini kaydetti. "Partimizin kapıları herkese açıktır. Salonlara sığmaz denilen MHP'nin meydanlara sığmadığını dünyaya gösterdik." diyen Kılıç, "Samsun'da AK Partiyi sandığa gömecek tek parti biziz. Vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Samsun için politikalarımızı halkımız ile paylaşacağız. Samsun halkının bize gösterdiği ilgiyi boşa çıkartmayacağız. Samsun'un tüm problemlerini önce kendi masamızda çözmeye çalışacağız sonra ise Ankara'ya taşıyarak problemleri çözeceğiz. Biz hormonlu büyümelere değil gerçek büyümelere önem vereceğiz. İnsanlarımızın aldatılması içi boş sözlerle kandırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Adalet, önemli bir kavramdır. Adaletten ve hak ve hukuktan ayrılmadan Samsun için güzel memleketim için yapılması gereken en doğru işlerin icrası için vazifemizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber