Fethiye'deki deprem toz bulutu çıkarttı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem, yamaç paraşütü uçuşlarının yapıldığı Babadağı'nda toz bulutu çıkarttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 22:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Deprem, Ölüdeniz'in yanı sıra Ege ve Akdeniz'de birçok il ve ilçede de paniğe neden olurken, Merkez üssü Ölüdeniz açıkları olan deprem, yamaç paraşütü uçuşlarının yapıldığı Babadağı'nda da toz bulutu çıkarttı. Bir şirkete bağlı yamaç paraşütü pilotu Serdar Çözer, Babadağı'ndaki deprem anını gökyüzünden kamerası ile kaydetti. Dakikalarca süren toz bulutu sırasında oldukça büyük kayaların yuvarlandığı belirtildi.

Yamaç paraşütü pilotu Serdar Çözer, "Deprem anında uçuyordum Babadağ'da toz bulutu yükseldi. İngiliz müşterim önce fark etmedi. Kayalar düşemeye başlayınca kameramla o anı görüntülemeye başladım. Babadağ'ın güney ve kuzeyinden toz bulutları yükseldi aşağıya indiğimizde deprem olduğunu öğrendik. Deprem Babadağı'nda toz bulutu yükseltti" dedi. Bu arada 6.0 şiddetindeki depremin ardından bölgede 50'ye yakın artçı sarsıntının meydana geldiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber