Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali son gecesi

Manavgat'ta bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali kapsamında Anadolu Ateşi gösteri sundu, Sibel Can ve Baha konser verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 01:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali'nin son gününde Manavgat İlçe Stadı'nda ilk olarak sanatçı Baha sahne aldı. Geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Bengü'ye ''geçmiş olsun'' dileğinde bulunan Baha, tüm askerler için Yemen türkünü okuyacağını söyledi.

Daha sonra sahneye çıkan Anadolu Ateşi, sergilediği dansla stadı dolduranlara güzel anlar yaşattı. Gecenin sonunda ise ünlü sanatçı Sibel Can sahne aldı.

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Can, muhteşem bir kalabalığa konser vermekten mutlu olduğunu belirtti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Can, eski ve yeni birçok şarkısını seslendirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konserin ardından sanatçılara plaket ve çiçek verdi.

Kortej yürüyüşü ile başlayan ve 8-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 17. Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali ile 3. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali, konserlerin ardından sona ermiş oldu.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber