Emekli Polis Adliye kapısında dehşet saçtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2005 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde emekli bir komiser, apartman dairesinin tahliye davasının görüldüğü adliyeye gelişinde, eski eşi ve kayınpederini tabancayla yaraladı. Zanlı kayıplara karışırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Bandırma Emniyet Müdürlüğü'nden emekli olan komiser İ.Ş. (55) 4 yıl önce boşandığı İzmir 100. Yıl Kız Olgunlaşma Enstitüsü'nün emekli müdiresi Şaziye Dursun (50) ve eski kayınbederi berber Recep Dursun (75) ile adliye kapısında karşılaştı. Eski eşiyle kaldığı apartman dairesinin tahliye davası için adliyeye gelen İ.Ş., tabancasıyla eski eşini ve kayınpederini ayaklarından vurdu. Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şaziye Dursun, ilk tedavisinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Baba Recep Dursun da ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra firar eden eski meslektaşını yakalamak için çalışma başlattı. Eski eşinin evinde oturmaya devam ettiğini belirten Şaziye Dursun, "Evi boşaltması için tahliye davası açtık. Ancak adliyeye girişinde bana 2, babama da 6 el ateş etti" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber