Çatı katındaki kıvılcım, 3 daireyi yaktı

Sultangazi'de bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek 3 dairenin yanmasına sebep oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etmek zorunda kaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın, Sultançiftliği Mahallesi 163. Sokak 15 numaradaki 5 katlı binanın çatı katında başladı. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın, kısa sürede yandaki daireye sıçradı. Alevler çatıya da sirayet edince yangın büyüdü. Söz konusu adrese itfaiye ekipleri sevk edildi ancak itfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar alevler yandaki binaya da sıçradı.

Yangına ilk müdahale eden Gazi itfaiyesi yetersiz kalınca takviye ekipler çağırıldı. Bu sırada, sokakta toplanan onlarca mahalleli binadan yükselen alevleri ve itfaiyenin çalışmalarını endişeli gözlerle izledi.

Yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Bina sakinlerinin zamanında evlerini boşaltması sayesinde yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, 2 dairenin tamamen yandığı 1 dairenin de kısmen etkilendiği yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber