Yenimahalle'de yaz okulları başlıyor

Yenimahalle Belediyesi, yoğun okul döneminden bunalan öğrenciler için hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaz okullarının kayıtlarına Yenimahalleli öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, Yenimahalle Belediyesi öğrencilere şort, tişört ve şapka hediye ediyor.

Toplam 14 ayrı branşta 7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yaz okullarında öğrencilere bilgisayar, yabancı dil, drama, satranç, resim, seramik, ahşap boyama, keman, gitar, bağlama, kanun, ud, yüzme ve futbol dallarında eğitimler veriliyor. Yüzme ve futbol kurs kayıtları Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Hasan Doğan Tesislerinde, kültürel ve sosyal etkinlikler için kayıtlar ise YENİMEK Kurs Merkezleri'nde gerçekleştiriliyor. 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve yaz dönemi boyunca devam edecek yaz okulları 31 Ağustos'ta son bulacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların kendilerini geliştirmeleri açısından verimli bir yaz tatili geçirmeleri gerektiğinin altını çizdi. Yaşar, "Yeni nesillerin sağlıklı yetişmesi ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına 14 branşta kurslar düzenledik. Tatile gidemeyen ya da bu tür kurslar aile bütçesine pahalı gelen aileler, çocuklarını gönül rahatlığı ile bize teslim edebilirler. Onlara kendi çocuklarımız gibi bakarak, uzman eğitmenler eşliğinde hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri kurslar veriyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber