Rusya'da doktorlar ameliyat edemeyeceklerini söyledi, çareyi Batman'da buldu

Yaklaşık 2 yıldır yüzünün sağ tarafında oluşan portakal büyüklüğündeki şişlikle yaşayan Moskovalı Rus vatandaşı Loudmila, Rusya'da doktorlar ameliyat edemeyeceklerini söyleyince çareyi Batman'da buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batmanlı biriyle evli olan kızını ziyaret için gelen Loudmila, ilde Medicalpark Batman Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde yapılan tetkik ve muayeneler sonucu eski sağlığına kavuşabileceği iletildi. Medicalpark Batman Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Süleyman Aslan tarafından yapılan başarılı ameliyatla Loudmila'nın yüzündeki şişlikten kurtuldu.

Hasta hakkında bilgi veren Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Süleyman Aslan, ?Hastamızın sağ şakağından yüzünün sağ tarafına doğru uzanan portakal büyüklüğündeki cilt altı kitleyi, başarılı bir ameliyatla çıkardık ve hastayı aynı gün evine gönderdik. Moskova'daki büyük bir hastanede ameliyat edemedikleri bir hastayı hastanemizde başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturmak bizim için gurur verici bir durumdur. Batman Medical Park Hatanesi olarak gerek il dışından gerekse yurt dışından yoğunlukla hasta kabul etmekteyiz. Başarılı tedaviler sonrası hastalarımızı memleketlerine mutlu bir şekilde göndermekteyiz. Loudmila hanımı da sağlığına kavuşturup memnun bir şekilde ülkesine gönderdik.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber