Yeşilyurt'ta ikinci kat asfaltlama çalışması yapılıyor

Malatya İl Özel İdaresi, kırsalda ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla ilin farklı ilçelerinde yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu çerçevede Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı köyü grup bağlantı yolunun 5 kilometrelik bölümünde ikinci kat asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaları inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, bu yıl ilk asfaltlama çalışmasını Yeşilyurt ilçesinde başlattıklarını belirtti. Kış mevsiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle karayollarında bozulmalar olduğuna dikkat çeken Kaya, ?Malatya'da birçok köy yolunda bozulma olduğunu tespit ettik. İlk olarak Kadiruşağı köyü grup bağlantı yolunda çalışmalara başladık. Bu yolun 5 kilometrelik kısmında ikinci kat asfalt yapılması için programa aldık. Burası İkizce, Kadiruşağı, Seyituşağı halkının kullandığı önemli bir grup yolumuz. Malatya kırsalında birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan bu asfaltlama çalışmasının da hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Kadiruşağı Muhtarı Abdullah Arslan da ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta olduklarını, çalışma yapılan yolunu her gün birçok aracın kullandığını anlattı. Arslan, çalışmanın yapılmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber