SİSİAD, Gineli işadamlarını ağırladı

Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği(SİSİAD), Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü'ne katılan Gine Cumhuriyeti iş heyetini Ankara'da ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gine Cumhuriyeti'nden gelen misafirler, Başkan Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Hidromek İş Makineleri ve Zirve Hazır Beton tesislerini ziyaret ettiler. Daha sonra şehir turu yaparak Ankara hakkında bilgi alan konuklar SİSİAD üyelerinden Arıkan Elektrik'in evine misafir oldu. Yemekten sonra şehrimizi ziyaretten dolayı Başkan Hasan Toprak ve Arıkan Elektrik sahibi Hakan Arıkan Gine Cumhuriyeti'nden gelen işadamlarına katılımlarından dolayı günün anısına bir plaket ve hediyeler takdim etti.

SİSİAD üyeleri, Gine'den gelen işadamları ile ikili iş görüşmelerinde buluştu. Sincan'daki girişimlerinin ardından İvedik Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasında Başkan Hasan Gültekin ev sahipliğinde ANFED tarafından davet edilen Moritus, Gine, Etiyopyalı işadamları ikili iş görüşmeleri ve fabrika ziyaretlerinde bulunmak üzere İvedik organize sanayine geldiler. Burada inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili konularında dernek üyeleri ile ikili iş görüşmeleri yapan yabancı konuklar memnuniyetlerini dile getirdiler. Programa katılan Anfed Başkanı Rahmi Bıyık, "Türkiye artık bölgede ve dünyada önde gelen bir güç haline gelmiştir. TUSKON ve federasyonumuza bağlı derneklerde bu gücün oluşmasına büyük katkı sağlamışlardır. Burada sizlere yeni pazar ve ticaret imkanı sağlamanın huzurunu yaşıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber