Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, nisan ayında alınan kararlarının okunup kabul edilmesinin ardından Belediye Encümenine üye seçimi yapıldı.

CHP'nin tek adayı olan Recep Tokgöz 16 oy alarak Belediye Encümeni üyeliğine seçildi. Toplantıda yapılan seçimle komisyon üyeleri de belirlendi.

Akaydın, oylamada boş oy kullanan Ak Parti'yi eleştirerek, bunun vatandaşın verdiği görevi yapmamak olduğunu savundu.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'ye dönen Akaydın, "Sayın Başbakan Kepez'e hizmetin gitmesini engellediğimi söylüyor, soruyorum size böyle bir şey var mı- merak ediyorum" dedi.

Bunun üzerine Ak Parti Grup Sözcüsü Murtaza Tamyürek ise, "Başkanım yanlış anlamışsınız, 'engelledi' demedi. 'Hizmet etmiyor. Az hizmet ediyor' dedi" diye konuştu.

Toplantıda, Avrasya Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği'nin kurulması, tramvayın üzerindeki reklam alanları için tarife belirlenmesi, halk otobüsü devir ücretleri ile minibüs hat devir ücretlerinde değişiklik yapılması ve diğer gündem maddeleri komisyonların gönderdiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu kararınca caddelerdeki cep otoparkların işletmeciliğinin 10 yıl süreyle Antalya Entegre Et San. ve Tic A.Ş.'ye devredilmesinin de oylanarak kabul edildiği toplantıda, Akdeniz Üniversitesi Stadı'na giriş için 14. Cadde'de güney kapısı açılması ve Belediye Meclisi'nin ağustos ayında tatile girmesine de karar verildi.

MHP Grup Sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, toplantıda yaptığı konuşmada, tramvay hattı üzerinde vatandaşların araçlarını park edebilecekleri bir yer olmadığını, bunun eksiklik olduğunu söyledi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber