Cinnet getiren şahıs av tüfeğiyle korku saçtı

Ödemiş'te, cinnet getiren bir kişi ruhsatlı av tüfeğiyle rastgele çevreye ateş ettikten sonra saatlerce polise teslim olmak istemedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Kuvvetli Mahallesi Bozdağ Caddesinde meydana geldi. T.D. (29), babaannesinin vefatı üzerine cinnet geçirdi. Daha önceden psikolojik sorunları olduğu öğrenilen T.D., gece saat 23.00 sıralarında kapı önünde ruhsatlı av tüfeğiyle rastgele çevreye ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların bir kısmı evin karşısında park halindeki 35 Z 1642 plakalı araca isabet etti. Silah sesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, bir süre T.D'ye teslim olması çağrısında bulundu. Elinde tüfekle saatlerce polisin teslim ol çağrısına yanaşmayan T.D'nin evinin çevresinde çelik yelekli polisler geniş güvenlik önlemleri aldı. Polislerin sabaha kadar süren ikna çabaları 06.30'da sonuç verdi. Teslim olmayı kabul eden T.D'nin evine giren polisler tüfeğe el koyarak şahsı gözaltına aldı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin alınmasının ardından T.D, sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. T.D, daha sonra cumhuriyet savcılığına götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber