DÖSİAD'ın beşinci rotası Gürcistan

Antalya'da faaliyet gösteren Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri için Gürcistan gezisi düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DÖSİAD üyesi 40 iş adamı, Gürcistan'ın önemli liman ve ticaret merkezi Batum'a gidecek.

DÖSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, 2012 yurt dışı programları çerçevesinde şu ana kadar 4 ülkeyi ziyaret ettiklerini, 14?17 Haziran tarihleri arasında Gürcistan'da olacaklarını belirtti. Gencer, ?Batum, DÖSİAD'ın beşinci rotası. Daha önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, Lübnan ve İtalya'ya gittik. 40 kişilik bir iş adamı kafilesiyle birlikte Gürcistan'ın önemli liman ve ticaret merkezi Batum'a gidiyoruz. Daha önceki gezilerde olduğu gibi bu gezinin de bölge ihracatına ciddi boyutta katkı sağlayacağına ve ticari bağlantılar yapılacağına inanıyorum.? dedi.

Gencer, seyahatleriyle ilgili şu bilgileri verdi: ?Gürcistan Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı program çerçevesinde karşılıklı iş görüşmeleri ve ikili görüşmeler yapılacak, ticaret masaları oluşturulacak. İki ülke arasındaki ihracatı artırmaya yönelik çalışmalar yapılacak. Yine program çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Gürcistan Batum Başkonsolosu, Gürcistan Acara Bölgesi Hükümet Başkanı, Batum Belediye Başkanı ve Batumlu iş adamı heyetiyle görüşmeler yapacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber