Jandarma Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıldönümü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Jandarma Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'ya tebrik mesajı gönderdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül mesajında, Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü tebrik ettiğini ve Jandarma Teşkilatının 173 yıldır vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında görev ve sorumluluklarını üstün bir hizmet anlayışla yerine getirdiğini söyledi. Türkiye'nin güvenliğinin en önemli teminatlarından olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın, sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunması için yüksek bir vazife şuuruyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Gül mesajında şunları kaydetti:

?Vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev bilinciyle milletimizin takdirini kazanan Jandarma Teşkilatımız, köklü ve başarılı geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve onun ayrılmaz parçası Jandarma Genel Komutanlığı, terörle mücadelede gösterdiği üstün gayret ve büyük fedakarlıkla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Mukaddes vatan toprakları uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde ebediyyen yaşayacaktır. Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber