Uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

Uyuşturucu operasyonu kapsamında adliye sevk edilen 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 00:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şarkıcı Mehmet Erdem ise, "uyuşturucu madde temin etmek" suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına karşı yapılan operasyonda gözaltına alınan Yapımcı İzzet Öz ve Şarkıcı Mehmet Erdem'in de aralarında olduğu 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edilmişti. Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra, HSYK'nın yaz kararnamesi ile Küçükçekmece Başsavcıvekilliğine atanan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulandı. Şüphelilerden İzzet Öz'ün de aralarında bulunduğu 3 kişi, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken; son dönemde "Hakim Bey" şarkısıyla dikkatleri çeken Şarkıcı Mehmet Erdem'in de aralarında olduğu 5 kişi ise, "uyuşturucu temin etmek" suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Nöbetçi Hakimlikte sorgularına devam edilen şüphelilerden Şarkıcı Mehmet Erdem tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 4 şüpheli ise tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber