Şehit polis memurunun kimliği belirlendi

Gaziosmanpaşa'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memurunun Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Zekeriya Yurdakul (30) olduğu öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memurunun Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Zekeriya Yurdakul (30) olduğu öğrenilirken, olayın gerçekleştiği bölgede çalışmalarını sürdüren polis, 4 adet uzun namlulu silah mermisi, 2 adet de tabanca mermisi kovanı buldu. Olay sonrası polis telsizinden saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen biri kadın 2 kişinin eşkali duyurulurken, bölgeye özel harekat polisleri ile birlikte polis helikopteri sevk edildi. Polis helikopteri, saldırganların tahmini kaçış güzergahları üzerinde uçuş yaptı.

Olayın görgü şahidi İrfan Yıldırım ise, ?Biz silah sesini duyunca geldik. Görevli memur kardeşimiz burada öğle yemeğini yerken biz ateş sesine geldik. Biraz orta boylu, alnı açık, kısa sakallı, siyah tişörtlü bir kişi yakın mesafeden yemek yerken ateş etti. Sonra kaçarken bir daha ateş etti. Yaralı polis bir özel hastaneye kaldırıldı? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber