Bakan Akdağ'dan hastane personeline alarm testi

Mersin'de açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan Erdemli Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hastane personelini test etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Süleyman Dönmez, Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Ulak ve diğer personellerle sohbet eden Bakan Akdağ, bulunduğu nokta için ?hayati tehlikesi bulunan hasta var" anlamına gelen ?mavi alarm' verdirtti. Telefonuyla da dakika tutan Bakan Akdağ'ın bulunduğu 1. kattaki hasta kabul polikliniklerine sağlık ekibi 47 saniyede ulaştı. Ekibin yanında bulunan malzemeleri de eline alarak kontrol eden Bakan Akdağ, ?Sağlık ekibimizi tebrik ediyoruz? diyerek çalışanları kutladı.

Kendisine verilen hediyelerle birlikte Mersin'e özgü cezerye ve kebiçleri de geri çevirmeyen Akdağ, ?Kilo verdim, vermeye de devam edeceğim. İçimizden kilolu arkadaşlar varsa onlara da duyurulur. Başta il başkanım olmak üzere? diyerek espri yaptı. Akdağ, incelemesini hastanenin diğer bölümleriyle sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber