Zonguldak'ta esnaf kongresinde gerginlik çıktı

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin mali genel kurulunda gerginlik yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonu'nda yapılan kongrenin divan başkanlığına Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün seçildi. Kongre delegesi Aydın Arıcı, mali genel kurulda kooperatif başkanlığı seçimlerinin yapılması için Divan Başkanlığı'na önerge sundu. Divan Başkanı Aygün'ün önergeyi okuduğu sırada, salonda bulunmayan bazı delegelerin isminin yazılması salonu karıştırdı. Bu arada, önergede imzası bulunan isimlerin tek tek okunması ve salonda olup olmadıklarının tespit edilmesi talep edildi.

Aygün'ün, listedeki isimleri okuduğu sırada bazı delegelerin Divan Başkanı Aygün'e sözlü sataşması ve delegelerin kendi aralarında tartışması üzerine gerginlik çıktı. Gerginliğin artması üzerine salona polis çağrıldı. Ayrıca, Aydın Arıcı ve beraberindeki delegeler, Divan Başkanı Aygün'ün yanlı davrandığını iddia ederek, salonu terk etti.

Divan Başkanı Aygün, gündem maddelerini oylamasının ardından, yapılan seçimle üst delege kuruluna mevcut kooperatif başkanı Ercan Şehri, Okan Ceylan, Niyazi Torlakoğlu ve Reşat Oruç seçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber