Yeniceoba, ikinci lisesine kavuşuyor

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde hayırsever işadamı İhsan Geyik tarafından 12 derslikli lisenin temeli atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayırsever işadamının kendi adına yaptıracağı İhsan Geyik Lisesi'nin temel atma töreni ile Yıldız şirketler grubunun yaptığı kompleksin açılışı yapıldı.

Törene, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Kaymakam Kemal Kızılkaya, Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara, çevre ilçe belde belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kendisinin okuyamadığını ve bunun burukluğunu her zaman yaşadığını belirten İhsan Geyik, eğitime destek vermekten büyük onur duyduğunu ve destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara ise bir çok kasabada lise bulunmazken Yeniceoba'nın ikinci lisesine kavuşmasının kasaba açısından büyük önem arz ettiğini ifade etti.

İlçe Müftüsü Kuddusi Doğan'ın yaptığı dua eşliğinde protokol üyeleri, 12 derslikli ek okul binasının temeline ilk harcı döktü.

YILDIZ A.Ş.'NİN YAPTIRDIĞI KOMPLEKS AÇILDI

Yıldız A.Ş. tarafından yapılan 3 yıldızlı otel, düğün salonu, halı saha akaryakıt tesisi, kebap salonu ve konferans salonundan oluşan kompleksin açılışı yine protokol tarafından gerçekleştirildi.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, işadamlarının bölgedeki yatırımlarının takdire layık olduğunu söyledi.

Açılışın ardından Yıldız A.Ş. tarafından misafirlere yemek ikram edildi. Daha sonra Vali Doğan ve beraberindekiler mevsimlik işçileri çadırlarında ziyaret ederek, işçilerin sorunlarını dinledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber