Denizde can pazarı

Tekirdağ'ın merkeze bağlı Kumbağ beldesinde dalgaların etkisi ile denizde boğulmak üzere olan 2 kişi dalgıçlar tarafından kurtarılarak hayata döndürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, önceki gün 3 kişinin boğularak öldüğü, 2 kişinin denizde kaybolduğu Kumbağ beldesi Güldal Halk Plajı'nda İstanbul'dan gelen arkadaş grubu denize girmek istedi. Sahilden yaklaşık 20 metre açılan arkadaşlar dalgaların etkisi ile yüzme bilmelerine rağmen geri dönemedi. Bir süre kulaç atan 4 arkadaştan 2'si kendi imkanları ile karaya çıkmayı başardı.

Onur Çiftçi ve Murat Soydan isimli iki arkadaş bütün çabalarına rağmen denizden çıkamadı. O esnada sahilde devriye gezen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube balık adamı polis memurları Ozan Kıran ve Adnan Toktaş, 2 kişiyi kurtarmak için denize girdi. Yaklaşık 5 dakikalık çalışmanın sonunda Murat Soydan, denizden çıkartılarak sahilde bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Deniz içinde çırpınan Onur Çiftçi, dalgıçlar tarafından zorlukla karaya çıkartıldı. Çok miktarda su yuttuğu öğrenilen Çiftçi'ye burada sağlık ekipleri müdahale etti. Durumu kritik olan Çiftçi, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber