İbrahim Yazıcı, CAS davası için İsviçre'ye gitti

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, UEFA'nın Bursaspor için verdiği 1 yıl Avrupa'dan men cezası nedeniyle CAS'a yapılan itirazı takip amacıyla İsviçre'ye gittiği belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, CAS sürecinin ciddiyetle takip edildiğini söyledi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın konuyla yakından ilgilendiğini belirten Bölükbaşı, ?İsviçre'de de konuyu takip eden bir ekibimiz var. Başkanımız da bugün İsviçre'ye gitti. Orada çalışmaları yerinde takip edecek.? dedi.

PERŞEMBE GÜNÜ OLUMLU HABER BEKLİYORUZ

UEFA'nın Perşembe günü toplantı yapacağını hatırlatan Bölükbaşı, ?O toplantının neticesinde kararı bekliyoruz. Burada bizim kabahatimiz yok. Diğer takımlarla bizi bir tutmamaları gerekiyor. Biz Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bu ceza bize ağır bir cezadır, ihmalimiz yoktur. Biz olumlu bir haber bekliyoruz.? diye konuştu.

Transferin CAS'tan çıkacak sonuca göre şekillenip şekillenmeyeceği yönündeki soruya cevap veren Bölükbaşı, çalışmaların önceden belirlendiğini ve CAS süreciyle ilgili olmadığını dile getirdi.

İYİ BİR FUTBOLCU KAZANDIK

Bölükbaşı, transfer konusunda yaptığı açıklamada ise ?Transferi yavaş yavaş yapacağız. Hata yapmamaya çalışıyoruz." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Ferhat Kiraz ile anlaştık. Kendisiyle sözleşme imzaladık. Kendisine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah kısa sürede uyum sağlayacak. İyi bir futbolcuyu kazandığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra hocamız, başkanımız, futbol şube sorumlusu arkadaşımız gerekli çalışmayı yapıyorlar. Bizim hepimizin görevi farklı farklı. 5 Eylüle kadar süreç devam edecek. Bursaspor için hangisi en güzel olacaksa onu yapacaktır arkadaşlarımız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber