Polis artık arazi aracıyla devriye gezecek

Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO), Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce kullanılmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne 5 adet 4x4 arazi tipi araç hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BTSO tarafından alınan araçların teslimi için tören düzenlendi. Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, kurumun yatırım planlarında eğitim, sağlık ve emniyete öncelik verdiklerini söyledi. Sönmez, ?İşadamları olarak yatırım için önce güven isteriz. Huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Emniyet teşkilatı da kentin güvenliğini sağlıyor. Emniyet teşkilatı bizim için çok önemli.? dedi.

Huzur ve güvenlik hizmetinin önemine değinen Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise ?Jandarmadan bize geçen yeni sorumluluk bölgelerimizde kullanmak üzere araca ihtiyaç duyduk. BTSO yönetimine yaptığımız ziyarette sağ olsunlar, yeni araç alabileceklerini söylediler. Son model olan arazi tipi araçlarımız yeni sorumluluk alanlarımızda kullanılacak.? diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez araçların anahtarlarını Emniyet Müdürü Kahya'ya teslim etti. Kahya, Sönmez ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker'e plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber