Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde terfi töreni

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve bir üst rütbeye yükselmeye hak kazanan 28 personel için tören düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Polisevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, özveri ve gayret içerisinde görevlerini yapmaya çalışan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kentteki görevine yaklaşık 1 yıl önce başladığını hatırlatan Vali Güvenç, bu süre içerisinde emniyet personelinin işbirliğiyle çok ciddi asayiş olaylarını en iyi şekilde atlattıklarını söyledi.

Terfi eden personele görevlerinde başarılar dileyen Vali Güvenç, emniyet ekiplerinden toplumsal olaylarda biraz daha dikkatli ve duyarlı davranmalarını istedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da Şanlıurfa'da çok kaliteli ve işini iyi yapabilen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, kısa süre içerisinde önemli hizmetleri yerine getirdiklerini dile getirdi.

Emniyet Müdür Yardımcılığı'ndan 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Mehmet Or ise bir üst rütbeye yükselmenin heyecanının yanı sıra kısa süre sonra şehirden ayrılmanın üzüntüsünü bir arada yaşadığını ifade etti.

Or, konuşmasının sonunda meslektaşlarına eşlerine daha fazla vakit ayırmasını tavsiye etti.

Tören, terfi eden 28 personele, protokol üyeleri ve eşleri tarafından rozetlerinin takılması ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber