OSB'ye noterin kurulması için girişimde bulunuldu

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (HSOSB) Başkanı Bekir Sütcü, bölgeye noterin getirilmesi için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bekir Sütcü, sanayicilerin önemli bir ihtiyacı olan noterin açılması konusunda büyük destek sağlayan Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç'e teşekkür etti. Kent merkezine uzak mesafede bulunan bölgeye noterin getirilmesiyle zaman kaybı ve gidiş dönüş maliyetlerinin de olmayacağını belirten Sütcü, ?Sanayicimiz için zaman nakit para kadar değerlidir.'' dedi. Adana HSOSB'nin bölge ekonomisindeki önemine dikkati çeken Sütcü, ulusal ve uluslararası firmaların ilgi odağı olan bölgede sanayilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri birer birer getirdiklerini ifade etti.

Bölgedeki ihtiyaçların giderilmesi konusunda Vali Hüseyin Avni Coş, milletvekilleri, büyükşehir ve ilçe belediyelerinden büyük destek gördüklerini hatırlatan Sütcü, bölgeye sosyal güvenlik kurumu şubesi ile gümrük müdürlüğü kurulması konusundaki çalışmaların da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber