Yazıcı; ?GİK toplantısı olumlu geçti?

MÜSİAD Zonguldak Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, 16. Başarı Ödülleri'ni ve 77. GİK Toplantısı'nın olumlu geçtiğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yazıcı, GİK Toplantısı'nda üretim ve yatırım alanlarının ele alındığını aktardı.

Organizasyonları basın toplantısı ile değerlendiren Yazıcı, Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımı ile gerçekleşen 77. GİK toplantısının yararlı olduğunu ifade etti. Yazıcı, Karadeniz Ereğli'de ilk defa böylesine önemli bir toplantıların yapıldığını hatırlatarak, burada üretim ve yatırımlar ile ekonomik sorunlara karşı çözüm önerilerinin tartışıldığını belirtti. Bu yıl 16. gerçekleştirilen MÜSİAD Başarı Ödülleri töreni için MÜSİAD'ın diğer şubelerinden olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi.

MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, toplantı için Karadeniz Ereğli ilçesine gelen iş adamlarının Genel Müdür Oğuz Özgen'in izniyle Erdemir'i gezerek tanıma fırsatı bulduklarını söyledi. Yazıcı, son olarak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun 77. GİK toplantısına katılmak üzere Ereğli'ye gelen Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar'a bölgenin sorunlarını ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyaları verme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber