Seyhan ve Sarıçam'da asfaltlanmayan yol kalmayacak

Adana'nın merkez Seyhan ve Sarıçam belediyeleri ilçede asfaltlanmayan yol bırakmayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'nın merkez Seyhan ve Sarıçam belediyeleri ilçede asfaltlanmayan yol bırakmayacak. Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, bir ayda 18 mahallede asfaltlama çalışması yaptıklarını belirtirken, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, bu yıl içinde yolu olmayan mahalleler için bin 400 ton asfalt döktüklerini söyledi.

Seyhan'da tüm mahalleri kapsayacak şekilde aynı anda başlatılan ve periyodik şekilde devam eden asfaltlama ve yama çalışması hava şartları uygun olduğu takdirde yıl boyu sürecek. Seyhan'da, mayıs ayı boyunca 18 mahallede yeni asfaltlama ve yama çalışması sonucu 9 bin ton asfalt döküldü.

Başkan Öztürk, 2004 yılından bu yana asfalt çalışması yapılmayan mahalle kalmadığını ifade ederek, bu yaz boyunca devam edecek çalışmalarla asfaltlamaların süreceğini belirtti.

Sarıçam Belediyesi ise Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 5 yıl önce Sarıçam'da yapılan konutların bulunduğu bölgedeki yolları asfaltlıyor. Bölgede bulunan 10 civarında sokağın asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ?Aslında yolların tamamının TOKİ konutlarını yapan müteahhit firma tarafından yapılması gerekiyordu. Biz de halkımızın mağduriyetini önlemek için fedakarlık yapıyoruz. Vatandaşı mutlu etmek için asfalt çalışmasını yürütüyoruz.? dedi.

Bu arada, Başkan Zenbilci, 2012 yılı içinde Beyceli, Yavuz Sultan Selim ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Sarıçam Belediyesi, 2012 yılı içinde yapmış olduğu asfalt çalışmaları kapsamında bin 400 ton asfalt döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber