Kocaeli ve İstanbul polisinden ortak eroin operasyonu

İstanbul'da narkotik polisi tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün de takip ettiği bir uyuşturucu şebekesi çökertildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada 4 ay önce bazı bilgilere ulaşıldı. Polisin tespit ettiği bilgilere göre yurt dışından getirilen uyuşturucunun İstanbul üzerinden Avrupa'ya gönderileceği belirlendi. Bu sırada Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de (KOM) aynı zanlılarla ilgili takip yürüttüğü ortaya çıktı. İki emniyet müdürlüğü ekipleri soruşturmayı ortak yürüterek şüphelilerin İstanbul'a gelişine kadar iş birliği yaptı.

Takip sonucunda şüphelilere ait bir aracın Küçükçekmece'de bir otoparkta başka bir şüpheli ile buluştuğu belirlendi. Otoparktaki buluşma sırasında yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bagaj kısmının kenarlarına gizlenmiş şekilde 28 paket halinde 14 kilo 650 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda ayrıca bir de ruhsatsız tabanca ile 900 TL ele geçirildi. Şüphelilerden birinin diş polikliniği işlettiği ortaya çıktı.

İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber