Yozgat Belediyesi 150 çocuğu sünnet ettirdi

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen '23. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni' kapsamında, 150 çocuk Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Valisi Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, sünnet olacak çocukları hastanede ziyaret ederek kitap hediye etti. Vali Şentürk, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada bu yıl 23'cüsünü yapacakları 'Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni' öncesinde çocukların başhekimlik gözetiminde sünnetlerinin yapılmaya başlandığını belirtti.

Yozgat Belediyesi tarafından 23 yıldır yapılan sünnet şölenin bu yılda devam ettiğini ifade eden Vali Şentürk, "Çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Memleketimizde yaşayan ekonomik durumu ne olursa olsun, kim müracaat ettiyse çocuklarını teknik usullerle uzman doktorlarımızın operasyonlarıyla sünnet ettiriyoruz. Bu yıl 150 çocuğumuz sünnet oldu. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda sünnet olan çocuklarımız için mevlit okutturacağız. Ardından sünnet elbiselerini giyen çocuklarımızı kentimizi gezdirip, Şehitlik ziyaretinde bulunacağız. Çeşitli hediyeler vereceğiz. Çapanoğlu Kentpark Tesislerimizde yemek vereceğiz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Başer ise bu yıl yapılan sünnet şenliğine Yozgat Devlet Hastanesi Başhekimliği ve personelinin de büyük destek verdiğini ifade etti. Başkan Başer, ?Belediyemiz tarafından alınan kayıtlarda 150 çocuğu sünnet edilecek. Talep olması halinde daha fazla çocuğu sünnet ettirebileceğiz. Bize destek veren Yozgat Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne ve personeline çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber