Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a Mersin'in sorunlarını anlattılar

Mersin'deki 40'tan fazla sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Platform üyeleri, Bozdağ'a Mersin'in sorunlarını anlattı.

Gönüllü Kuruluşlar Birliği tarafından yapılan açıklamada AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt'un da bulunduğu ziyarette platformun dönem sözcüsü Ömer Erdoğdu, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, Mersin İmam Hatip Liseleri Mezunları, Mensupları ve Muhipleri Derneği (MERİMDER) Başkanı İsmail Yerlikaya ve Mersin Aileyi Yaşatma Derneği (MAYDER) Başkan Vekili Osman Güler yer aldı.

Mersin için bazı taleplerin iletildiği ziyarette, Mersin'e bir ilahiyat fakültesinin kazandırılması, Mersin Üniversitesi'nde öğrencilerin ibadet etmeleri için yer temini, imam hatip lisesi sayısının arttırılması konularında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan destek istendi.

Bekir Bozdağ ise platform sözcülerine talepler konusunda elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt'ta ildeki sivil toplum örgütlerinin Ankara'da temaslarda bulunduklarını söyledi. Taleplerini Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a ilettiklerini ifade eden Bozkurt, ?Bize her konuda yardım edeceğini söyledi. Mersin'e İlahiyat Fakültesi kurulması için çalışma başlatıyoruz. Mersin sivil toplum örgütleri, siyasetçileri, vatandaşları hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde olduğu zaman başaramayacağı şey yoktur. Her zaman Mersin halkının hizmetinde olmaya ve hizmet üretmek için çaba sarf etmeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız bir iş yoktur.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber