Toroslar'da en temiz cami yarışması düzenleniyor

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde, belediye tarafından temizlik bilincinin aşılanması amacıyla ?En Temiz ve Güzel Cami' yarışması düzenleniyor. Yarışmada birinci olan camiye 3 tam altın hediye edilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yarışma kapsamında, çevre düzenlemesi, iç ve dış tertip ve genel temizlik ile hijyen konularında en güzel performansı sergileyen camiler tam altın ile ödüllendirilecek. Ağustos ayına kadar devam edecek yarışmada değerlendirmeyi, belediye bünyesinde bulunan mimar, peyzaj mimarı ve çevre mühendisinden oluşan bir kurul yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yarışma ile ilgili detayları ilçe müftülüğü aracılığı ile ilçede bulunan 55 cami görevlisine ilettiklerini söyledi. Camilerin daha bakımlı ve temiz olması, cami çevrelerinin güzelleşmesinin özendirilmesini amaçladıklarını dile getiren Tuna, ?Belediyemiz bünyesinde bulunan mimar, peyzaj mimarı ve çevre mühendisinden oluşturulacak bir kurul tarafından yapılacak değerlendirmeler, mübarek Ramazan ayını içine alan Ağustos ayına kadar devam edecek. Çevre düzenlemesi, iç ve dış tertip ve genel temizlik ve hijyen konularında en güzel performansı sergileyen birinci camimizi 3 tam altın, ikinci camimizi 2 tam altın ve üçüncü camimizi de 1 tam altın vererek ödüllendireceğiz.? diye konuştu.

Başkan Tuna, yarışmada ödül kazanan camilere ödüllerinin ise 16 Ağustos'ta düzenlenecek bir programla verileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber