Yaz okulunda hem öğreniyor hem eğleniyorlar

Özel Güney Eğitim Kurumları bünyesinde açtığı yaz okulu ile öğrencilerin uzun yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmelerini sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında, yazı en verimli ve dolu dolu geçirebilmeleri için her türlü imkânlarını seferber ederek öğrencilere çeşitli fırsatlar sunan Güney Eğitim Kurumları, okulların tatile girmesiyle yaz etkinliklerine başladı. Dört hafta sürecek yaz okulunda eğitim genellikle İngilizce, spor ve müzik üzerine yoğunlaşırken, eğlence kısmı ise çok daha fazla çeşitliliğe sahip.

Yaz okulu hakkında bilgi veren Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, ?Yaz tatilinde öğrenciler uzun süreli okuldan ayrı kalıyor. Genellikle çocuklarımız bu dönemde internette, televizyon başında, bilgisayar oyunları veya cep telefonlarıyla vakit geçiriyorlar. Bu da öğrencilerde rehavete yol açıyor. Bu rehaveti en aza indirmek adına haftada 6 gün olmak üzere içerisinde Amerikalı öğretmenler eşliğinde hem eğlenecekleri hem de İngilizcelerini geliştirebilecekleri İngilizce yaz kampı, spor, müzik ve kitap okumadan oluşan yaz okulu programı düzenliyoruz.? dedi.

Sene içerisinde kazanılan ve öğrenilen evrensel değerlerin devam ettirilmesi adına yaz okulunun önemli olduğunu vurgulayan Narı, ?Aynı zamanda öğrencilerimizi sosyal ve kültürel açılardan da geliştirerek, özgüven duygularının artmasına katkıda bulunuyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber