Başkan Bulutlar: Emeklerimizin meyvesini almak bizleri mutlu ediyor

Yunanistan'ın Larissa kentinde düzenlenen Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvası'nda 120 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Kenan Gör, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a kazandığı kupayı hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyenin güreş kulübü sporcusu Kenan Gör'ü makamında kabul etti. Bulutlar, spora ve sporcuya yaptıkları yatırımın geri dönüşümünü görmekten mutlu olduklarını ifade etti. Bulutlar, milli güreşçiyi kazandığı başarıdan dolayı tebrik etti.

Gör'den daha büyük başarılar beklediklerini de dile getiren Bulutlar, "Belediyemiz sporun ve sporcuların yanında. Elimizden geldiği kadar spora ve sporcu kardeşlerimize desteğimizi veriyoruz. Emeklerimizin meyvesini almak bizleri mutlu ediyor. Milli Güreşçimiz Kenan Gör'ü ve hocasını kutluyorum.? dedi. Başkan Bulutlar daha sonra milli güreşçi Gör'e altın hediye etti.

Gör ise Türkiye'yi ve Erzurum'u uluslararası yarışlarda başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Gör, Başkan Bulutlar'ın maddi ve manevi destekleri sayesinde Akdeniz şampiyonluğunu elde ettiğine vurgu yaparak, "Sayın Başkanımızın bize emeği çok. Kendisini ziyaret edip, kazandığım kupayı hediye ettim. Amacım daha çok çalışarak dünyanın en iyi sporcuları arasında yer alıp Ay- Yıldızlı bayrağımızı hep gönderde dalgalandırmak." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber