Büyük ikramiyeyi alabilmek için 50 TL borçlandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde emekli memur Demir Kaya Onaran, 3 gün önce Sayısal Loto'dan 3 tutturup 7.45 TL ikramiye kazandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gün çekilen 10 Numara adlı şans oyununda büyük ikramiye 4'e bölündü ve 4 kişi toplam 108 bin 693'er lira kazandı. Talihlilerden biri de Salihli'de 22 yıl İlçe Halk Kütüphanesi'nde memurluk yaptıktan sonra emekli olan Demir Kaya Onaran (60) idi. Onaran, önceki gün Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Umut Loto Bayii'nden sayısal loto oynadı. Sayısal lotodan 7.45 TL ikramiye kazanan Onaran, bu parayla da dün çekilen 10 Numara adlı oyundan 5 kolon oynadı. Bu sabah loto bayiine giden Onaran, kuponu bayii yetkilisi Yaşar Şapçı'ya verip, ikramiye kazanıp kazanmadığını sordu. Şapçı, kuponu okuttuğunda ise Onaran'ın 108 bin TL ikramiye kazandığını gördü.

"BENİ ZENGİN EDER MİSİN?"

Loto bayii yetkilisi Şapçı, "Demir Kaya Onaran, Pazartesi günü bana gelip 'Beni zengin eder misin' dedi. Ben de 'ederim tabii ki' dedim. Makineye 5 kolon 10 Numara oynatıp kendisine verdim. Sabah saat 08.00'de geldi. Oynadığı kuponu okuttuk ve büyük ikramiyeyi kazandığını öğrendik. Bana kazandığı ikramiyeyi nereden alacağını sordu. Ben de İzmir'den alabileceğini söyledi. Bana cebinde 2 TL para olduğunu söyledi. Ben de 50 Tl çıkarıp verdim. Ağabeyimiz de İzmir'e gidip çekini alıp gelmiş" diye konuştu.

Şapçı, bayisinden oynanan kuponlara 2001 yılında 10 Numara'dan 120 bin TL, 2004 yılında Şans Topu'ndan 100 bin TL ve 2007 yılında da yine 10 Numara'dan 99 bin TL ikramiye çıktığını söyledi.

"EV ALACAĞIM"

Loto talihlisi Demir Kaya Onaran ise, kazandığı ikramiye ile ev alacağını belirterek, ?2-3 gün önce Sayısal Loto oynadım. Sayısal oyununda 3 tuttu ve 7.5 TL ikramiye kazandım. Kazandığım ikramiye ile de 10 Numara oynadım. Sabah erken saatlerde de loto bayiine gelerek ikramiye çıkıp çıkmadığını sordum. 'Zengin olduk mu' dedim. Kuponu makineye okutunca kazandığımı öğrendim. Ben de yanımda 2 TL olduğunu ve İzmir'e gidemeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine loto bayii yetkilisi 50 TL borç verdi ve İzmir'e gidip çeki alıp geldim. Bu parayla ev alacağım? dedi.

Öte yandan, büyük ikramiye kazanan talihlilerin kuponlarını Salihli'nin yanı sıra Ankara-Çankaya, İstanbul-Gaziosmanpaşa ve İstanbul-Pendik'te bulunan bayilerden yatırdıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber