Telefonla konuşurken öldürülen gencin katil zanlıları 4 yıl sonra yakalandı

Mersin'de 4 yıl önce nişanlısı ile cep telefonuyla görüşürken bıçaklanarak öldürülen gencin katil zanlıları yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cinayetin gasp amacıyla işlendiği belirlendi.

Ceyhun Çepik (21) isimli gencin 2 Aralık 2008 günü öldürülmesinin ardından, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayın aydınlatılması için özel bir ekip kuruldu. Özel ekibin aylar süren çalışmalar sonucu şüpheli 143 kişinin DNA örnekleri alındı. Alınan örnekler olay yerinde elde edilen delillerle karşılaştırıldı. Yapılan çalışmalarda; C.O., Ç.D. ile Y.K. isimli şüphelilerin olayı gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahıslardan C.O.'nun uyuşturucu ticareti yapmak, Y.K.'nın ise birden fazla hırsızlık suçlarından halen cezaevinde tutuklu bulundukları belirlendi. Ç.D. ise yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında Y.K., Cumhuriyet başsavcılığınca yapılan ilk sorgusunun ardından bu olaydan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ç.D. ile C.O. ise ?nitelikli birden fazla kişiyle ve geceleyin bıçakla adam öldürmek, nitelikli silahlı yağma ve yakalanmamak için suç delillerini yok etmek ? suçlarından tutuklandı.

Çalışmalar sırasında 143 kişiden alınan kan örnekleri neticesinde ise hırsızlık, gasp ve tecavüz gibi 11 olayın daha aydınlatılması sağlandı.

Ceyhun Çepik (21) 2 Aralık 2008 tarihinde meydana gelen olayda, nişanlısı Çiğdem Varol ile buluştuktan sonra gece saat 22.00 sıralarında Toroslar Mahallesi'ndeki evine dönmek üzere yola çıktığında telefonla konuşurken bıçaklanarak öldürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber